sminke perfekte øyenbryn, øyenbrynstatovering

Microblading Behandlinger

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av Dual Blade Method oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og “crispy” hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn. Om du har en gammel tatovering du ønsker å microblade over, er det viktig at du konsulterer deg med teknikeren på forhånd. Om du har fet hud er det også lurt å konsultere på forhånd da ikke alle er kandidater for microblading.


Book Now

MICROBLADING MED SHADING (MICROSHADING)

​​Microblading med shading (skyggelegging) innebærer samme prosess som ordinær microblading. I tillegg vil man utføre en tilleggsteknikk der man skyggelegger brynet med en svakere farge som vil skape et mer “sminket” og soft resultat.


Book Now

KORRIGERING AV GAMMEL TATOVERING MED MICROBLADING:

* Cover up :

I tillegg til microblading er man nødt til å utføre flere ulike teknikker for å både korrigere feilfarger/misfarging av den gamle tatovering samt utføre shading. Her må teknikeren konsultere hver enkelt tilfelle og tilpasse behandlingen deretter. Det lønner seg å bestille time til konsultasjon før man booker time slik at teknikeren kan fastslå om kunden er kandidat for microblading eller ikke.


Book Now

* Corection :

For å korrigere gammel tatovering må man først ha fjernet mesteparten av den gamle tatoveringen på forhånd eller ha svak farge.


Book Now

* FJERNING AV GAMMEL TATOVERING :

​For å kunne microblade over gammel tatovering er man nødt til å fjerne mesteparten av den gamle tatoveringen først. Hvis ikke vil ikke fargen hverken sitte eller synes. Hvor mange omganger man trenger er avhengig av styrken på den gamle tatoveringen. Men oftest må man ha et sted mellom 2- 4 runder. Mellom hver behandling på man vente 5-6 uker før man kan utføre ny behandling.

Hvorfor velge Saline Removal fremfor laserbehandling? Det er ikke anbefalt å velge laserbehandling da dette både gir arr og ødelegger hårsekkene slik at hårene ikke vokser ut igjen.Book Now