Permanent Eyeliner

Permanent Eyeliner

Innrammede og definerte øyne kan få deg til å se flere år yngre ut og en av de mest effektive måtene å dra oppmerksomhet til øynene dine på er ved applikasjon av eyeliner. Den tradisjonelle eyelineren er noe som ofte må fylles på flere ganger iløpet av dagen og det kan være vanskelig for oss med linser eller allergier å holde fint. Permanent eyeliner derimot skaper en subtil og naturlig look som er på plass allerede fra det sekundet du våkner. Behandlingen går ut på å tilføre pigmenter ved vippekanten for å etterligne tusenvis av små øyevipper. Den permanente kosmetiske behandlingen er populær for både kvinner og menn. Ekstra farge og skyggelegging kan bli lagt til hvis ønskelig for et mer dramatisk og definert resultat. Vingen kan også bli formet etter ditt ønske.

LASH ENHANCEMENT

​​Forsterk utseendet av dine naturlige vipper med litt hjelp – uten at noen ser det.

Noen ganger trenger øynene våre litt ekstra hjelp til å bli lagt merke til og se best mulig ut. Vipperotforsterkning er den perfekte ikke-invasive måten å gjøre akkurat dette på. Ved å tilføre en delikat fargetone ved vippekanten din oppnår du ekstra definisjon og en følelse av forsterkning av din naturlige øyenfarge.Book Now

LATINO EYELINER

Subtil, skarp eyeliner for vel definerte øyne. En perfekt tidssparer dersom du liker å bruke eyeliner på daglig basis.

Er du ute etter å ramme inn øynene dine men vil forsikre deg om at du vedlikeholder en naturlig look? Da er denne subtile permanente eyelineren perfekt for deg! I en lysere nyanse og myk, alikevel effektiv, er dette et optimalt alternativ for å konturere øynene dine og virkelig få de til å poppe. Slik som med alle våre behandlinger kan du sminke over din permanente eyeliner for spesielle anledninger der du ønsker det lille ekstra og bare ved å forlenge din perfekte eyeliner gjort av oss går du umiddelbart fra en naturlig hverdagslook til en mer elegant og dramatisk versjon.

Hvis du elsker utseendet av en perfekt eyeliner og ikke vil gå ut fra huset uten er dette en fantastisk behandling som sparer deg for mye tid og slit. Du vil våkne med en feilfri eyeliner hver dag og kan nyte selvtilliten ved å vite at dine øyne har den optimale definisjonen men samtidig vedlikeholder en myk, naturlig og vakker look. Bare alene kan denne permanente eyelineren være alt du trenger men du har også mulighet til å tilføre mer kosmetikk hvis du ønsker å i tillegg fremheve dine andre trekk.
Book Now