Lepper Permanent Make up

Lepper Permanent Make up

For de som ønsker å maksimere utseendet av leppene sine er Permanent Cosmetic & Intradermal Pigmentation behandlingen for leppefarge den perfekte behandlingen da denne leverer et eksepsjonelt vakkert resultat. Ikke bare kan den endre på utseendet av leppene dine form og størrelsemessig men den kan også forsterke eller endre fargen. Med permanent farge på leppene vil ansiktet ditt få et mer ungt og livlig utseendet allerede fra det sekundet du våkner. Siden du ikke lengre er avhengig av å sminke leppene dine sparer du deg for all trøbbel dette medbringer slik som leppestift på tennene eller vanskeligheter med å holde den på plass.

Book Now

LIP CONTOUR:

​​Dette er det perfekte valget dersom du er ute etter en mer definert line rundt leppene som rammer inn munnen din. Dersom du fortsatt ønsker å bruke sminke på leppene har du nå et mye bedre utgangspunkt og du vil kunne oppnå perfekte lepper ved å følge den optimaliserte linjen som vi skaper for deg. Dette vil spare deg mye tid og føles som en mye mer behagelig og lettvint vei mot vakre, feilfrie lepper. Denne behandlingen er en av de mest populære behandlingene på markedet idag.


Book Now

LIP CONTOUR & LIPBLUSH

Konturen av leppene, altså linjen rundt leppene falmer bort naturlig for de fleste mennesker, som dessverre kan gi et inntrykk av tynnere eller eldre lepper. En Lip Contour & Feather behandling er en populær metode for både kvinner og menn for å umiddelbart oppnå en mer ungdommelig, fyldig og definert leppe kontur. Si hei til Baby Doll lepper!

Book Now